Över 70 anmälda till släktmötet 24 september

Det här e-postutskicket har sänts till dem som anmält sig till släktmötet den 24 september.

—–

Kära släkting!

Tack för din anmälan till släktmötet den 24 september.

Det ska bli trevligt att träffas! Totalt är vi över 70 anmälda och det kommer släktingar från många olika ställen. Vi ser fram emot en trevlig sammankomst på Sjöfartshuset i Stockholm.

Vi bifogar deltagarlistan så du kan se vilka andra som kommer. Om du hittar något fel i listan eller saknar någon så hör gärna av dig!

Några praktiska detaljer:

Betalningen behöver sättas in på föreningens Plusgiro-konto 38 37 55 – 6 senast den 5 augusti. (Tyvärr kan vi inte ta emot betalning med Swish)

Vuxna över 40 år betalar 700 kronor.

15 – 40 år betalar 400 kronor.

Barn under 15 betalar 175 kronor.

Kom även ihåg att betala medlemsavgiften (200 kr för nästa fyraårsperiod) för varje vuxen (över 18 år) som deltar på släktmötet.

Och kom ihåg att ange ditt namn i meddelande-fältet så att vi vet vem som har betalat. Skicka gärna också ett meddelande till vår kassör Ingela Lundén (ingela.lunden@gmail.com) om att du har betalat och för vilka. 

Mer information inför släktmötet och dokument som dagordning, verksamhetsberättelse och revisionsberättelse kommer att finnas på föreningens hemsida www.frykholmska.se i god tid före släktmötet.

Släktmötet börjar klockan 11.30 med vanliga mötesförhandlingar. Lunchen börjar serveras klockan 13.30 och evenemanget pågår till klockan 17.00.Platsen är Sjöfartshuset, Skeppsbron 10 i Gamla stan, Stockholm.

Väl mött. Vi ser fram emot att träffas den 24 september.

Vänliga hälsningar från styrelsen genom

Maria Rosén, ordförande. (maria@mariarosen.se)